Deratizacija
Dezinsekcija
Dezinfekcija

Naše usluge u ugostiteljstvu i hoteljerstvu

Program kontrole štetočina trebao bi biti usmjeren na aktivnu prevenciju štetočina odnosno eliminiranje uvjeta unutar i oko Vašeg hotela koji ih privlače, a ne samo na uklanjanje problema vezanih za štetočine jednom kada se one već pojave. Ovi uvjeti uključuju dostupnost hrane, vode i skloništa, tj. triju faktora nužnih za opstanak štetočina. Kada birate između tvrtki koje se bave sanitarnom zaštitom, gledajte odabrati onu koja primjenjuje integrirani pristup u kontroli štetočina. 
ODABIR TVRTKE ZA SANITARNU ZAŠTITU

Što trebam tražiti u tvrtki koja pruža usluge sanitarne zaštite?
Dovoljno je da se štetočine pojave u samo jednoj prostoriji u Vašem hotelu, a da naruše njegov imidž. Suradnja s tvrtkom koja pruža usluge kontrole štetočina može pomoći Vašem hotelu da ne bude žrtva nepoželjnih nametnika i kritika koje s njima dolaze. 

Što trebam tražiti u tvrtki koja pruža usluge sanitarne zaštite?
Mnogo je opcija kada govorimo o odabiru tvrtke koja će pružiti usluge sanitarne zaštite u Vašem objektu. Međutim, ključ odabira leži u pronalaženju tvrtke i programa koji će najbolje zadovoljiti potrebe Vašeg hotela. 

Kakav bi trebao biti moj program kontrole štetočina?
Program kontrole štetočina trebao bi biti usmjeren na aktivnu prevenciju štetočina odnosno eliminiranje uvjeta unutar i oko Vašeg hotela koji ih privlače, a ne samo na uklanjanje problema vezanih za štetočine jednom kada se one već pojave. Ovi uvjeti uključuju dostupnost hrane, vode i skloništa, tj. triju faktora nužnih za opstanak štetočina. Kada birate između tvrtki koje se bave sanitarnom zaštitom, gledajte odabrati onu koja primjenjuje integrirani pristup u kontroli štetočina.

Što je integrirana kontrola štetočina (IPM)?
IPM postojan je i proaktivan pristup koji je usmjeren na nekemijske metode suzbijanja štetočina. IPM osmišljen je kako bi doprinio smanjenju korištenja biocidnih sredstava i to pomoću kontinuiranih izmjena djelatnosti procjene, kontrole prisutnosti štetočina i evidentiranja štetočina i njihove prisutnosti.Usluge

Mehaničko-fizičke

zračne zavjese, brtvene četkice za vrata, UV lampe

Higijenske

obučavanje Vaših zaposlenika

Biološke

mamci na bazi gljiva ili patogenih organizama

Kemijske

biocidna sredstva kako bi se riješio problem sa štetočinama


Reference